hola

La Policia Local ha donat un vehicle a l’ONGD local Asperpol que l’ha enviat a Gàmbia. L’entitat farà servir aquest cotxe per a les tasques de desplaçament i transport d’Asperpol entre la capital i els diferents pobles on desenvolupa projectes i així fer el seguiment. Asperpol l’ha afegit en l’enviament d’un contenidor amb material donat per empreses i institucions com matalassos, llençols i tovalloles.

Un dels responsables de l’ONGD Asperpol, Juan Diego Caparrós, ha destacat que “aquest vehicle reduirà les actuals despeses que han d’assumir en el lloguer de vehicles cada cop que han d’anar a un dels pobles”. Caparrós ha explicat que ja fa mesos es va sol·licitar aquesta cessió d'un vehicle que quedava en desús policial.

Asperpol ha enviat a Gàmbia gairebé unes 15 tones de material per al proper projecte, entre les quals el vehicle cedit, a través d'un contenidor marítim. Juan Diego Caparrós ha expressat les ganes que tenen de recollir el material per poder destinar-lo i també del cotxe que ajudarà molt a les persones de l'entitat a l'Àfrica. Caparrós ha explicat que en tractar-se d'un tot terreny creuen que serà adient per circular per les carreteres i camins per on es mou Asperpol a Gàmbia.

Per la seva part, el regidor de Seguretat Ciutadana, Sergi Garcia, ha expressat que el vehicle s’havia retirat del patrullatge de la Policia perquè havia quedat obsolet i coincidint amb la petició d’Asperpol fa uns mesos es va considerar que “se li podia donar una segona vida i ajudar una ONGD local i el vehicle allà podrà prestar un molt bon servei”. Garcia ha apuntat que aquí s’hagués donat de baixa perquè el cost de reconversió d’us policial a civil era inviable.


Foto: La presidenta d'Asperpol amb l'alcaldessa i el regidor de Seguretat Ciutadana / L' Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres
11 Abr 2024 10:09 - RedaccióNova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres

Aquest divendres 12 d'abril Ràdio Santa Perpètua oferirà una altra edició del programa radiofònic [ ... ]

El jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua
10 Abr 2024 12:13 - RedaccióEl jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua

El jurat de Viles Florides ha visitat Santa Perpètua per comprovar la situació de les zones verdes [ ... ]

El CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any
10 Abr 2024 11:52 - RedaccióEl CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua està preparat per atendre [ ... ]