hola

La Policia Local ha donat un vehicle a l’ONGD local Asperpol que l’ha enviat a Gàmbia. L’entitat farà servir aquest cotxe per a les tasques de desplaçament i transport d’Asperpol entre la capital i els diferents pobles on desenvolupa projectes i així fer el seguiment. Asperpol l’ha afegit en l’enviament d’un contenidor amb material donat per empreses i institucions com matalassos, llençols i tovalloles.

Un dels responsables de l’ONGD Asperpol, Juan Diego Caparrós, ha destacat que “aquest vehicle reduirà les actuals despeses que han d’assumir en el lloguer de vehicles cada cop que han d’anar a un dels pobles”. Caparrós ha explicat que ja fa mesos es va sol·licitar aquesta cessió d'un vehicle que quedava en desús policial.

Asperpol ha enviat a Gàmbia gairebé unes 15 tones de material per al proper projecte, entre les quals el vehicle cedit, a través d'un contenidor marítim. Juan Diego Caparrós ha expressat les ganes que tenen de recollir el material per poder destinar-lo i també del cotxe que ajudarà molt a les persones de l'entitat a l'Àfrica. Caparrós ha explicat que en tractar-se d'un tot terreny creuen que serà adient per circular per les carreteres i camins per on es mou Asperpol a Gàmbia.

Per la seva part, el regidor de Seguretat Ciutadana, Sergi Garcia, ha expressat que el vehicle s’havia retirat del patrullatge de la Policia perquè havia quedat obsolet i coincidint amb la petició d’Asperpol fa uns mesos es va considerar que “se li podia donar una segona vida i ajudar una ONGD local i el vehicle allà podrà prestar un molt bon servei”. Garcia ha apuntat que aquí s’hagués donat de baixa perquè el cost de reconversió d’us policial a civil era inviable.


Foto: La presidenta d'Asperpol amb l'alcaldessa i el regidor de Seguretat Ciutadana / L' Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]