hola

L’ Ajuntament de Santa Perpètua se suma per vint-i-tresè any consecutiu a la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebrarà del 16 al 22 de setembre. Enguany, el lema és Estalvia Energia! amb el qual es pretén conscienciar de la importància d’estalviar energia mitjançant la mobilitat sostenible urbana.

El consistori ha preparat tot un seguit d’activitats i iniciatives per la Setmana Europea de la Mobilitat amb l’objectiu de promoure hàbits de mobilitat sostenible, segurs i saludables com ara els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric compartit, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i reduir la contaminació.

Bus urbà gratuït i activitat Mou-te en bicicleta per la ciutat

Una de les accions municipals per aquesta Setmana de la Mobilitat serà la gratuïtat del bus urbà entre el 16 i el 22 de setembre, amb el que l’Ajuntament pretén intentar incentivar l’ús i que la ciutadania pugui comprovar els recorreguts i horaris que tenen a la seva disposició. A més, el diumenge 17 de setembre a la Rambla d’11 a 13.30h, el consistori ha preparat l’activitat Mou-te en bicicleta per la ciutat adreçada a un públic infantil d’entre 5 i 10 anys i amb la que es pretén oferir eines per ensenyar a la canalla a moure’s amb bicicleta per diversos escenaris de la ciutat mitjançant la realització d’exercicis per guanyar habitat i coneixements.

D’altra banda, el 22 de sete­mbre i en el marc del Dia Sense Cotxe, es tancarà el trànsit a la Rambla durant tota la jornada i es podrà gaudir de diferents activitats adreçades als escolars. La canalla participarà en l’activitat Puja al bus!, que té per objectiu donar a conèixer el transport urbà; Fes salut, mou-te de manera sostenible i segura, que es farà al parc infantil del trànsit; una xerrada a càrrec de l’Institut Guttman; i, per últim, Al Carrer tots hi pintem, on l’alumnat podrà pintar la calçada.


Foto: La Rambla acollirà l'activitat Mou-te en bicicleta per la ciutat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua
21 Jun 2024 09:22 - RedaccióL’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua

  El primer cap de setmana de funcionament del parc d’Aigua va registrar incidències en el funcionament [ ... ]

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]