hola

L’Escola d’Adults Can Folguera endega avui 18 de setembre el curs 2023-2024. D'entrada compta a unes 300 matrícules, que no vol dir 300 alumnes perquè hi ha persones matriculades en diferents ensenyaments. Encara hi ha places lliures a la majoria de classes i la inscripció es pot fer aquesta setmana i així incorporar-se perdent el mínim d'hores lectives, segons han informat des del centre educatiu.

Aquest és el segon curs que l'Escola d'Adults Can Folguera es troba situada al carrer de García Nieto, 1 després del seu trasllat el setembre passat. Les persones que vulguin informar-se o inscriure's poden trucar al 93 574 05 10 o apropar-se al centre.

L’Escola d’Adults ofereix formació instrumental, que es centra en alfabetització i neolectura; i el graduat en educació secundària GESO1 i GESO2. El centre també prepara persones amb ESO o sense ella per superar les proves d’accés a cicles formatius de grau superior. Pel que fa a idiomes, ofereix sis grups d’anglès, dos de cada nivell en horari de matí i tarda i tres grups de francès, un de cada nivell en horari de tarda. També ofereix català i castellà per a persones nouvingudes i principiants. I l’altra opció és informàtica a nivell usuari de quatre nivells. Competic inicial i Competic 1, 2 i 3 que incorporen un títol equivalent al certificat ACTIC. Hi ha grups al matí i a la tarda.

El director de l'Escola d'Adults Can Folguera, Julio Lasobras, ha recordat que la matrícula està viva al centre, que hi ha places lliures i que ja comença avui amb unes 300 inscripcions.Lasobras ha animat a estudiar anglès o francès a l'Escola d'Adults ja que "és d'un nivell d'Escola Oficial d'Idiomes però molt més econòmic". El curs surt per 46 euros i en acabar el tercer de l'escola d'Adults es pot passar directament a tercer de l'Escola Oficial d'idiomes.

El director de l'Escola d'Adults Can Folguera ha explicat que quan una persona es vol inscriure es fa una entrevista individual per tal d'assessorar-la i fer la inscripció en el nivell adient.Julio Lasobras ha subratllat que una de les funcions de les escoles d'adults és "orientar la ciutadania per això es pot demanar cita en algun moment de curs per conèixer quines són les opcions formatives que pot tenir aquella persona".

Foto: Escola d'Adults, a la seu de l'edifici de Serveis Educatius / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]