hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda iniciarà al darrer trimestre d’aquest any una prova pilot d’un nou sistema de control d’aparcament de les places d’estacionament regulat (zona vermella i Distribució Urbana de Mercaderies de càrrega i descàrrega) a través d’una aplicació mòbil. La prova tindrà una durada de tres mesos i durant aquest termini es podrà continuar utilitzar el discos horaris, tot i que el Consistori recomana a la ciutadania que es familiaritzi amb l’ús de l’App. Des de la Regidoria de Mobilitat, Transport i Via Públicaexpliquen que “amb l’ús d’aquesta nova aplicació, es podrà obtenir una millor gestió del servei, garantint la rotació de places” i ha destacat que les persones usuàries “podran consultar la informació en temps real de les places d’estacionament disponibles en aquests zones regulades”.

L’objectiu d’aquest canvi de sistema de control “pretén afavorir la rotació dels aparcaments, la dinamització del comerç local, que les persones residents disposin de més aparcament i reduir el volum de trànsit i els estacionaments indeguts davant de guals o sobre de la vorera, ja que trobar estacionament lliure serà més senzill”, ha manifestat.

El nou sistema suprimeix els actuals discos horaris. Les persones usuàries hauran de descarregar l’aplicació mòbil Parkunload, disponible de manera gratuïta per a dispositius Android i iOS. En accedir, caldrà registrar el vehicle, de manera que cada vegada que es faci ús de la zona vermella o de la DUM només caldrà indicar l’hora d’arribada i la de sortida. L’aplicació detectarà la zona d’aparcament en la que s’ubica la persona usuària, sempre que estigui activitat el bluetooth del mòbil.

L’aparcament regulat de la zona vermella funciona de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores i els dissabtes de 9 a 14 hores. Els diumenges, dies festius i de l’1 al 31 d’agost, l’estacionament no és regulat. Pel que fa a la zona zona DUM té horari regulat de dilluns a dissab­te, de 8 a 20 hores.

Les places de zona vermella estan situades als principals eixos comercials del municipi i permeten estacionar de manera gratuïta per un temps limitat de màxim una hora i mitja de durada.


Foto: Cartell d’estacionament de zona vermella al carrer de Genís Sala / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]