hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha volgut reconèixer la tasca de les persones que col·laboren a Ràdio Santa Perpètua, tant les que tenen un programa propi com aquelles que tenen el seu temps dins d'un dels magazins de l'emissora municipal. Una dotzena de programes de Ràdio Santa Perpètua estan elaborats per col·laboradores, però el gruix de persones que passen per als micròfons de l'emissora de manera compromesa i habitual puja a la setantena.

El 4 d'octubre, a la Sala de Plens, l'Ajuntament de Santa Perpètua va organitzar una trobada oficial de les persones col·laboradores amb la regidora de Comunicació, Tamar Zamora, en la qual les persones que van poder assistit van explicar qui són, què els ha portat fins a Ràdio Santa Perpètua i què els aporta. Tamar Zamora ha agrait “la tasca altruista que fan totes aquestes persones amb programes variats, temàtiques diverses i d’una qualitat envejable per qualsevol emissora” . La regidora de Comunicació ha explicat que en la trobada es va transmetre "la il·lusió que tenen per comunicar, per explicar històries i per fer que Santa Perpètua tingui la riquesa comunicativa que té".

Ràdio Santa Perpètua compta aquesta temporada amb una setantena de persones col·laboradores i una dotzena de programes que s'emeten gràcies a algunes d'elles.


Foto: L'acte de reconeixement es va realitzar a la Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]