hola

Santa Perpètua ha estat present a la trobada de la Red Estatal de Ciudades Educadores que s'ha desenvolupar a Gijón. Les responsables municipals miraran de poder adaptar algunes de les idees recollides en aquesta trobada espanyola.

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha participat a la trobada de la Red Estatal de Ciudades Educadores (RECE) com a membre de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores. Sota el lema Ciutats educadores: ciutats que cuiden i acullen, més de 200 representants de les 80 ciutats membre de la xarxa van compartir experiències a Gijón del 4 al 6 d'octubre. El Consistori perpetuenc va estar representat per la regidora d'Educació, Ana Bajo, i la cap d'Educació, Maria del Mar Salvador.

Al llarg de tres dies, s'han anat exposant diferents experiències d'àmbits diferents per tal de donar-les a conèixer i que puguin servir a la resta per emmirallar-se o agafar idees per poder desenvolupar a més localitats. Des de diferents municipis s'han exposats experiències educatives fora dels centres escolars que treballen aspectes com el respecte, els valors d'igualtat i equitat o la cultura de l'odi, entre d'altres.

La regidora d'Educació, Ana Bajo, ha explicat que la premissa serà "intentar recuperar espais educatius per a la ciutadania" perquè hi ha molts espais educatius dins de les ciutats.


Foto: La regidora i la tècnica d'Educació de Santa Perpètua van participar a la trobada / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]