hola

 

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Perpètua instal·larà el 19 d’octubre a una parada al Mercat Ambulant al passeig de la Florida per donar a conèixer la Guia local per fer front als maltractaments a les persones grans. Serà entre les 10 i les 13 hores. Aquest document, que ja va ser presentat al Ple al mes de març, és un mecanisme de detecció i intervenció en cas de maltractament a persones grans. L’Ajuntament i la Diputació de Barcelona han elaborat conjuntament aquesta Guia amb l’objectiu de donar a la població i als professionals coneixement sobre aquest fenomen social.

La Guia vol destacar la importància de la detecció i el trasllat d’aquesta situació a professionals com els treballadors socials de l’Ajuntament, del CAP, hospitals o a la infermeria de centres residencials o centres de dia. La detecció i avaluació de cada cas és de gran importància per a fer una intervenció en xarxa. Un altre aspecte destacat de la Guia és la definició de maltractament i dels diferents tipus d’abús: el físic, sexual, piscològic, econòmic, l’abandó, la negligència o la vulneració de drets.

La Guia es pot descarregar a la web staperpetua.cat a partir del dia 19 d'octubre. A la parada del d'aquest dijous es repartirà entre els ciutadans informació sobre aquest document que també es troba a diferents equipaments.


Foto: Guia local que es presenta demà / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]