hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha rebut el premi Humana Circular Catalunya 2023. Aquest guardó distingeix les entitats públiques i privades que destaquen per una gestió eficient dels residus, el foment de l’economia circular i el desenvolupament sostenible. La presidenta de l'Àrea de Drets de la Ciutadania i Serveis a les Persones, Ana Bajo, i la regidora de Medi Ambient, Jésica Jiménez, van recollir el premi que atorg la Fundació Humana en el marc de la fira Municipàlia que s'ha celebrat a Lleida.

La regidora de Medi Ambient, Jésica Jiménez, ha destacat que ha estat un reconeixement a la labor de recollida selectiva del residu tèxtil amb l'objectiu de donar una segona vida i que es fa una doble acció, la d'evitar que aquest residu acabi en abocadors i la de donar una segona vida a la roba per a persones en situació mes desfavorable.

Santa Perpètua disposa de 15 contenidors de la Fundació Humana i properament la xifra s'ampliarà fins els 25. La idea, segons explica la regidora de Medi Ambient, Jésica Jiménez, "és incorporar una recollida de tèxtil més eficient i propera en el marc del nou model de gestió de residus que s' implantarà a Santa Perpètua durant l'any 2024".Jiménez ha explicat que al municipi hi ha un bon nivell de recollida de tèxtil i espera millorar els resultats amb la desena de nous contenidors. 


Foto: Les regidores Ana Bajo i Jésica Jiménez van recollir el premi / Ajuntament de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]