hola

L’Ajuntament realitzarà obres de millora de l’accessibilitat en nou equipaments municipals en un projecte finançat per la Unió Europea a través dels Fons Next Generation. L’actuació, amb un pressupost d’uns 155.000 euros, preveu la millora del Centre de Desenvolupament Local, el complex de la Granja Soldevila, la Piscina Municipal, l’Espai Jove La Promotora i els Centres Cívics de La Rambla, Can Folguera, La Florida, Mas Costa i La Creueta. El projecte suposa la millora de les condicions d’accés als equipaments municipals substituint les portes batents existents en l'entrada principal per unes portes corredisses automàtiques, excepte al complex Granja Soldevila. L’actuació també comporta la millora en qualitat ergonòmica i de practicitat dels mostradors de recepció de sis equipaments: Granja Soldevila, Piscina Municipal, Centre de Desenvolupament Local i Centres Cívics La Rambla, Can Folguera i La Florida La durada dels treballs estan fixats en dos mesos i tres setmanes.

Donada la singularitat del Centre Cívic La Rambla, la proposta assegura la doble porta als efectes de l’estalvi i eficiència energètica i garanteix que es mantenen els criteris bàsics de protecció del Pla especial de protecció de patrimoni arquitectònic de Santa Perpètua de Mogoda, ja que l’edifici està inclòs en aquest catàleg. En aquest sentit es proposa el tancament del porxo nord-est de la Rambla, col·locant tres portes automàtiques que converteixen el porxo en espai de protecció tèrmica, adequant l´espai, la barana i els passos per tal de garantir l’aïllament tèrmic durant l’hivern.


Foto: Centre Cívic La Rambla / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]