hola

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa s'ha interessat per les polítiques públiques de Gent Gran que desenvolupa l'Ajuntament de Santa Perpètua. Una delegació d'aquest consell es va reunir divendres 20 d'octubre amb la regidora de gent Gran de Santa Perpètua, Ana Bajo, que ha manifestat que l'Ajuntament impulsa polítiques "des de tots els àmbits no només assistencials ja que ens agrada anar més enllà" i destaca l'organització de la programació de la Setmana de la Gent Gran i de les activitats que organitzen les pròpies entitats de manera independent. A més, també ha destacat l'amplia oferta d'activitats de la Xarxa de Centres Cívics "adreçades a tothom, també a les persones grans".

La regidora ha comentat que s'han emplaçat a una nova reunió perquè "els representants del consell s'han donat compte que Santa Perpètua fa moltes coses"

La trobada entre l'Ajuntament i el Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa es va celebrar al Centre Cívic de la Rambla. Aquest consell és un òrgan de participació i consulta del Consell Comarcal de la Garrotxa format per les associacions de gent gran de la comarca amb l’objectiu de coordinar actuacions i iniciatives conjuntes sobre gent gran que es realitzin a la comarca per tal de millorar el benestar i la qualitat de vida d’aquest col·lectiu.


Foto: Un moment de la trobada al Centre Cívic La Rambla / Reg Gent Gran

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]