hola

 

La programació de SPM en família continua avui 8 de novembre amb la xerrada de Primers auxilis amb nadons i infants per saber com prevenir els accidents domèstics dels infants, què fer si apareixen símptomes de malaltia o com reaccionar davant d’un accident. La sessió anirà a càrrec de Julia Gonzalo Ortega, llevadora de l’equip ASSIR i instructora de reanimació cardiopulmonar.

SPM en família és una programació municipal elaborada pel Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) i el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) amb la col·laboració d'Espiral Catalunya, Mamalleta'm i Leminú Marandé. Les activitats estan pensades per ampliar els coneixements sobre l’educació, gaudir de la criança dels infants i millorar les relacions familiars. Les propostes estan obertes a tota la ciutadania, són gratuïtes i tindran lloc a l’edifici de serveis educatius.

Totes les activitats tindran lloc a l'Edifici de Serveis Educatius (carrer de García Nieto, 1). La proposta tindrà lloc a les 18 hores i les inscripcions estan obertes al web municipal.

La regidora d'Educació i d'Infància i Adolescència, Ana Bajo, ha indicat que uns dels objectius de la programació és resoldre dubtes de les famílies en aquestes xerrades programades que tracten un ampli ventalls de temàtiques.

El programa SPM en família va començar el 26 d'octubre i les famílies participants han destacat que aquesta programació és molt necessària i és un gran recurs per a les famílies. 

Aquest dissabte 11 de novembre, s'oferirà un taller pràctic: Comunicar-nos en la família. Comunicació assertiva i no violenta amb Franzina Balagué Bellido, logopeda experta en comunicació no violenta.

Una de les novetats de l’SPM en família és la creació d’un grup de famílies per compartir experiències, adquirir eines per cuidar-se i educar els fills i filles passant una bona estona i posant humor a la criança. La primera trobada es va desenvolupar el 2 de novembre i la segona està prevista per al 16 de novembre. Serà de 17.30 a 19 h al SOAF.


Foto: Primera xerrada del cicle SPM en família / L'Informatiu

.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]