hola

La instal·lació dels llums de Nadal a Santa Perpètua ja ha començat. Segons ha explicat la Regidoria de Promoció local, el projecte lumínic per Nadal al municipi segueix la mateixa dinàmica que l’any passat quan ja es va plantejar “una ampliació i reformulació del disseny dels llums de Nadal al municipi”.

Els llums de Nadal a Santa Perpètua són elements de lloguer i altres de propietat municipal. El lloguer, segons destaca la Regidoria, permet que els llums cada any puguin variar i incorporar elements més nous. El que sí tenen tots en comú és que són tecnologia led i de baix consum.

Una novetat que s’ha inclòs aquest any al projecte lumínic és l’ampliació de l’enllumenat a algun tram de l’avinguda de mossèn Jacint Verdaguer i de Pau Claris. A més, a algun carrer on ja hi havia llums es canviarà la tipologia d’il·luminació. Enguany, segons ha avançat la Regidoria, es mantindrà un objecte lumínic sorpresa al centre de la plaça de la Vila i la façana estarà il·luminada. L’any passat una gran bola de Nadal va presidir la plaça de la Vila amb molt bona acollida ciutadana.

La regidora de Promoció Local, Jésica Jiménez, ha explicat també que la tendència serà anar eliminant els llums en propietat a mida que quedin obsolets o s’espatllin per tal d’aconseguir que l’enllumenat sigui 100% de lloguer i es pugui optar cada any a dissenys diferents.

L’encesa dels llums de Nadal de la plaça de la Vila es farà el 2 de desembre, en el marc de la Fira de Nadal i anirà acompanyada d’un espectacle. L’obertura de tot l’enllumenat es farà al llarg de la setmana del 4 de desembre.


Foto: Llums de Nadal al passeig de la Florida al 2022 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]