hola

L’Ajuntament ha rebut una subvenció de 180.004,98 euros dels fons europeus Next Generation per al projecte municipal Llocs de treball intel·ligent pel personal en mobilitat de l’Ajuntament. La Secretaria d’Estat i el Ministeri de Política Territorial han concedit aquest ajut destinat a la transformació digital i modernització de les administracions de les entitats locals, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. El Servei de Govern Obert i Administració Electrònica va sol·licitar aquest ajut per “reduir les despeses efectuades en la inversió de maquinària i programari durant la pandèmia”, segons ha informat. “Al març de 2020, l’Ajuntament va aprovar la suspensió de la prestació pública i la reorganització dels serveis municipals, regulant la disponibilitat presencial de la plantilla, articulant la possibilitat de realitzar les tasques encomanades en mobilitat de teletreball, per motiu de la pandèmia”, ha assenyalat.

El projecte recull totes les accions realitzades des de l’inici de la pandèmia i té com objectiu general “millorar l’eficiència i l'eficàcia dels empleats i empleades públics/es a través de llocs de treball multi dispositiu, orientat a la mobilitat i la utilització d’eines col·laboratives que permetin millorar la productivitat dels treballadors fent servir les noves tecnologies”.

Finançament Fons Next Generation

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]