hola

Asperpol ONGD organitza una temporada més i ja van set, el programa Correm Junts. Aquesta activitat consisteix en entrenaments d’atletisme que es fan els divendres de 17.30 a 19 h al parc Central.

Un total de quaranta participants d'entre vuit i divuit anys formen part d'aquest programa que havia exhaurit places tres setmanes abans de l'inici dels entrenaments. Els grups es dividiran per edats, un grup de vuit a onze anys i un altre de dotze a setze. Precisament, el grup de joves la temporada passada demandava més activitats i sortides i Asperpol ONGD està buscant activitats relacionades amb l'oci al municipi on puguin participar.

L'entitat ha agraït la participació de dues persones voluntàries que acompanyaran als grups de manera regular i a l'alumnat que a través del servei comunitari del PEC donen suport de deu hores als entrenaments.

Des de l'inici del projecte, la persona que organitza els entrenaments és el triatleta Carlos Castellano, que participa de forma altruista. Castellano s'ha mostrat molt content amb l'inici de la setena temporada dek Correm Junts que ha exhaurit les places disponibles.

Asperpol ONGD està fent els tràmits per tenir legalment la seva secció juvenil per poder ampliar el ventall d'activitats que demandaven els joves i ja treballen en activitats d'oci alternatiu i altres sortides a més dels entrenaments d'atletisme, segons ha avançat Carlos Castellano.

L'ONGD local ha agraït la tasca que fa l'alumnat de 3r d'ESO que escull el Servei Comunitari vinculat a aquest projecte per dedicar les 10 hores a la comunitat. Carlos Castellano ha destacat que aquest any compten amb dues persones voluntàries de manera regular que possibilitaran fer dos grups d'edat diferent amb més activitats.


Foto: Els entrenaments es realitzen els divendres al parc Central / Asperpol

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]