hola

 

El Consell infantil Municipal (CIM) i el Consell Adolescent Municipal (CAM) de Santa Perpètua de Mogoda han iniciat les seves sessions per treballar al voltant de les temàtiques addicions a les drogues, el Consell d’adolescents; i els estereotips, el Consell d’infants.

El Consell adolescent municipal (CAM) es va reunir el 18 d’octubre a la Promotora amb l’objectiu de trobar el tema central que es treballaria durant tot el curs a partir de problemàtiques que troben les membres del Consell que pateixen les persones joves de Santa Perpètua. El tema escollit va ser les addiccions a les drogues, perquè “és un problema en augment en la nostra societat i des de la prevenció es poden evitar molts casos de drogodependència”, explica un dels dinamitzadors del Consell, Xavier Rodríguez. La primera sessió també va servir per conèixer les membres del Consell per tal de crear un bon clima de treball. A part, hi van participar Jara Egea i Jordi Gómez, membres del CNIAC (Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya), que van explicar la seva experiència i van convidar als membres del CAM al Congrés que es farà el 18 de novembre i a presentar-se voluntaris per a la renovació de càrrecs.

Per la seva part, la primera sessió del Consell Infantil Municipal va tenir lloc el 25 d’octubre al Casal Cívic, on els representants de les escoles del municipi van haver de triar la temàtica d’enguany. Segons ha explicat un dels dinamitzadors del CIM, Marc Casamiquela, a partir del diàleg, els membres del CIM van arribar a un consens i van triar els estereotips com a temàtica del Consell aquest curs escolar. Durant la trobada es van realitzar diverses dinàmiques de coneixença i conversa.


Foto: Trobada del Consell d'Adolescents / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]