hola

Els membres del Consell Nacional d’Infància i Adolescència de Catalunya (CNIAC) Jara Egea i Jordi Gómez s’acomiaden aquest mes de novembre com a representants de Santa Perpètua d’aquest organisme després de sis anys.Serà en el marc del 2n Congrés dels Infants i els Adolescents de Catalunya que tindrà lloc el dia 18 de novembre a l’Hospitalet de Llobregat.

Al CNIAC han treballat aspectes que preocupen i afecten al col·lectiu i han pogut reflexionar, opinar i fet propostes sobre aquells temes que els hi afecta. Tant la Jara Egea com el Jordi Gómez han manifestat que l’experiència els hi ha permès aprendre, reflexionar i participar en temes que “sinó haguessin estat representants no haguessin tractat mai”.

Per als dos, aquest tipus d’organismes són importants per tal de tenir en compte la participació infantil i adolescents, “perquè en la majoria dels casos s'ignora la nostra opinió o se'n té menys en compte simplement per la nostra edat”. Jordi Gómez, explica que “sempre es diu que els infants són els ciutadans del futur, però aquesta frase és mentida, perquè som ciutadans del present i cal que se’ns escolti”. Per la seva part, Jara Egea, anima a la infància i adolescència de Santa Perpètua a prendre el seu relleu al CNIAC perquè “serà una experiència que no podran oblidar mai, no hi ha cap lloc en el qual es puguin expressar amb més llibertat que allà, on creixeran absolutament com a persones”.


Foto: Jordi Gómez i Jara Egea, en el Consell d'Adolescents de Santa Perpètua / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]