hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert una consulta per tal que la ciutadania pugui dir la seva sobre la imposició d’Ordenança reguladora de la Prestació patrimonial de caràcter públic no tributari relativa al servei públic de subministrament d’aigua potable.La consulta romandrà oberta al Portal de participació ciutadana del web municipal fins al 30 de novembre.

L’estructura actual de les tarifes exigibles per la prestació del servei públic de subministrament d'aigua potable està establerta en el Reglament del servei municipal de subministrament d’aigua de Santa Perpètua de Mogoda i els imports de les tarifes, van ser aprovades per acord del Ple municipal en data 31 de març de 2016.Davant l'actual situació de sequera, cal actualitzat les tarifes per tal de fer-les equilibrades, equitatives i corresponsables a més de prendre mesures encaminades a promoure el consum responsable, estalvi per l’escassetat hídrica i al sosteniment del servei públic i de les seves inversions de millora de les instal·lacions i la xarxa de distribució, les quals evitaran avaries i fuites d’aigua innecessàries, més en el context hídric actual. Per altra banda, Aigües Ter-Llobregat incrementarà les seves tarifes amb efectes 1 de gener de 2024. L’abastament d’aigua potable de Santa Perpètua de Mogoda en l’actualitat depèn al 100% d’ATLL.


Foto. Consulta sobre el subministrament d'aigua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]