hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda estudia fer una prova pilot a l’aparcament situat entre l’avinguda de Santiga i els carrers de València i de Mossèn Camil Rossell. Es tractaria de crear una nova zona, de color taronja, que permetria estacionar vehicles com a màxim dotze hores.

L’Ajuntament està estudiant la possibilitat de fer una prova pilot a l’aparcament situat entre l’avinguda de Santiga i els carrers de València i de Mossèn Camil Rossell. Es tractaria de crear una nova zona, de color taronja, que permetria estacionar vehicles com a màxim dotze hores. Aquest aparcament tindria tres zones: una vermella, una taronja i una blanca.

La prova pilot consistiria a crear una zona d’entre 80 i 90 places d’estacionament de color taronja. Aquí, els vehicles podrien aparcar per un màxim de dotze hores, per permetre cobrir els horaris laborals de persones que poden necessitar aquest tipus d’aparcament, segons ha explicat la Regidoriade Mobilitat, Transport i Via Pública. L’Ajuntament està estudiant si en aquest aparcament, que té 177 places actualment, es podria establir també que a les places blanques, els vehicles no puguin estar ocupant la mateixa plaça durant més de quinze dies.

L’objectiu de la Regidoria de Mobilitat, Transport i Via Pública és generar circulació dels vehicles aparcats en els estacionaments dissuasoris. De moment, en aquest aparcament s’han pintat tretze places de zona vermella que estan en ús des del 6 de novembre amb les mateixes condicions de la resta d’estacionament vermell de Santa Perpètua.

Santa Perpètua disposa en el nucli urbà de 9.750 places d'aparcament i d'aquestes 303 són places de zona vermella. el regidor de Mobilitat, Transport i Via Pública, Albert Bonàs, ha remarcat que "cal canviar algunes actituds de persones que estacionen el vehicle i no el mouen en tres mesos".

La intenció de l’Ajuntament és que aquesta prova pilot es pogués posar en marxa abans de finals d’any.


Foto: Aparcament del carrer València / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]