hola

La Regidoria de Mobilitat i Via Pública ha presentat als veïns del voltant de les avingudes Quatre i Quinze (entre el carrer Setze i el de la Baronia) i de les places Terminal i Alta una sèrie de propostes per millorar la mobilitat. L'Ajuntament havia convocat als veïns a una assemblea informativa, que es va celebrar el 15 de novembre a la Sala de Plens, per conèixer les seves preocupacions i "trobar les millor propostes a les seves demandes", segons va explicar el regidor de Mobilitat, Albert Bonàs.

Els vehicles que circulin per l'avinguda Quatre ja no tindran prioritat ja que en cada intersecció es trobaran un senyal d'Stop per evitar l'excés de velocitat, motiu de preocupació dels veïns de la zona. A més, l'actuació també pretén que els vehicles no utilitzin aquest vial i circulin per l'avinguda Tres quan van en direcció al centre urbà o a La Llagosta. A l'avinguda Quatre també s'ubicarà un senyal d 'Stop a l'alçada de la plaça Terminal perquè tinguin prioritat els vehicles que accedeixen des dels altres carrers. També es senyalitzarà a la calçada per on han de circular patinets i bicicletes perquè s'ha detectat que aquests tipus de vehicles utilitzen el passeig central d'aquesta avinguda.

A la plaça Alta s'eliminarà l'aparcament que es traslladarà al carrer del Bosc de Miralpeix que passarà a ser d'un únic sentit ( de pujada). Bonàs explica que es farà una "plaça amable, amb bancs i jardineres" i recorda que allà mateix hi ha una residència de la Gent Gran que ara podran sortit a un espai lliure de vehicles. La parada d'autobús també es traslladarà a l'espai central.

Per últim, l'avinguda Quinze, entre el carrer Setze i el de la Baronia, ara de doble sentit, només es podrà circular en direcció a La Llagosta. El regidor de Mobilitat ha indicat que per aquest vial el radar educatiu ha detectat que en 72 hores han transitat un total de 2.249 vehicles. També s'ampliarà les voreres d'aquest tram amb senyalització a la calçada el que s'anomena "urbanisme tàctic", segons explica Bonàs, que ha afegit que el compromís és que aquestes actuacions de nova senyalització es portin a terme el mes de gener, i la proposta de la plaça Alta que incorpora mobiliari urbà "trigarà una mica més".

D'altra banda, durant la reunió el regidor de Mobilitat també es va comprometre a estudiar l'eliminació de l'estacionament quinzenal en els carrers de la Florida.


Foto: El regidor de Mobilitat, Transport i Via Pública, Albert Bonàs, explica les actuacions que es portaran terme per millorar la mobilitat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]