hola

L’alcaldessa, Isabel Garcia, s’ha reunit amb representants de Fem Vallès i de la plataforma Promoció del Transport Públic (PTP) per tractar les propostes de traçat alternatiu al desdoblament de la línia R3 al seu pas per Santa Perpètua.

El Ministeri de Transports ha adjudicat la redacció de l’estudi informatiu del desdoblament de l’R3 entre les estacions de Montcada Bifurcació i Mollet-Santa Rosa. La duplicació de la via en aquest tram de deu quilòmetres afecta els municipis de Montcada, la Llagosta, Santa Perpètua i Mollet. L’alcaldessa ha recordat que “no estem d’acord amb el desdoblament pel traçat actual perquè portaria molts perjudicis als habitatges i equipaments situats al llarg de tot el pas de la via i fa temps que estem tractant propostes alternatives amb els municipis veïns i les entitats del transport públic per oferir una solució a través d’un traçat alternatiu”.

Durant la trobada, Fem Vallès i la PTP van presentar la seva proposta de un nou traçat de bypass entre les línies R3 i R8, que utilitzaria una part de la C-17 i reduiria l’impacte sobre el terme municipal de Montcada i Reixac.

L’alcaldessa també ha informat que “en la redacció de l’estudi de desdoblament del Ministeri, com a municipi afectat, tindrem dret d’audiència per defensar la nostra proposta que dibuixa un traçat alternatiu amb un bypass de l’R3 i l’R8, que conflueix a l’estació Santa Perpètua-Riera de Caldes”. “El nostre objectiu és que s’inclogui la nostra proposta de bypass perquè estem segurs que és la més intermodal de totes les opcions i la que pot respondre a més demanda de mobilitat”, ha defensat la primera edil que ha recordat que l’alternativa alliberaria el barri de la Florida de la via i alhora es crearia una estació centralitzada i intermodal a la nova estació de l’R8.


Foto: Un moment de la trobada dels representants municipals amb Fem Vallès i PTP / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]