hola

Durant les tres primeres setmanes de funcionament de l'app de la zona vermella i de la zona de càrrega i descàrrega s'han registrat 1.248 usuaris únics i 3.591 estacionaments amb una mitjana de temps d'aparcament de 54 minuts, segons dades de la Regidoria de Mobilitat, Transport i Via Pública. Per tal que la ciutadania i els comerços del municipi coneguin de primera mà el funcionament d’aquesta APP, el Consistori convoca sessions informatives. La propera tindrà lloc avui 29 de novembre a les 19 hores al Centre Cívic de Can Folguera. Ja s'han fet a La Rambla i a La Florida i es convocaran també a la resta de centres cívics. Segons ha avançat el regidor de Mobilitat, Albert Bonàs, el 12 de desembre es farà al Centre Cívic Mas Costa i al gener es convocaran a la resta de barris encara en una data per concretar. Bonàs també ha comentat que amb l'aplicació qualsevol persona del municipi pot conèixer quines places de zona vermella estan lliures i facilitar la mobilitat en el nucli urbà.

A les places de càrrega i descàrrega de les zones més cèntriques i a la totalitat de la zona vermella es pot treure el tiquet a través d'un nou aplicatiu, Parkunload, que conviurà fins al mes de febrer de 2024 amb els rellotges. Santa Perpètua disposa en el nucli urbà de 9.750 places d'aparcament i d'aquestes 303 són de zona vermella.


Foto: Nova senyalització de la zona vermella / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Festa per commemorar l’aniversari de la República Àrab Sahrauí
23 febrer 2024 09:40 - RedaccióFesta per commemorar l’aniversari de la República Àrab Sahrauí

SPSolidària i DISACAT (Diàspora Sahrauí en Catalunya) organitzen aquest dissabte 24 de febrer a la [ ... ]

L’Ajuntament es reuneix aquest dissabte amb els hortolans de la Plana del Molí per parlar de la sequera
23 febrer 2024 09:47 - RedaccióL’Ajuntament es reuneix aquest dissabte amb els hortolans de la Plana del Molí per parlar de la sequera

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda està estudiant la interpretació jurídica de la normativa [ ... ]

El Club Edad de Oro celebra la festa de Carnaval
22 febrer 2024 13:45 - RedaccióEl Club Edad de Oro celebra la festa de Carnaval

  El Club Edad de Oro ha celebrat al Centre Cívic de La Florida la festa de Carnaval i un concurs [ ... ]