hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda en col·laboració amb l’Escola Municipal de les Arts (EMA) i l’Associació Junts per la Diversitat organitza l’acte commemoratiu del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional que es commemora cada 3 de desembre. En aquesta ocasió, la celebració tindrà lloc a les 11 del matí a la plaça de la Vila el dissabte 2 desembre en el marc de la Fira de Nadal. L’objectiu d’aquesta diada és visibilitzar a les persones amb diversitat funcional del municipi i reivindicar el dret a la inclusió d’aquestes persones en tots els àmbits de la vida. La regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, ha expressat que “s’ha escollit el marc de la Fira de Nadal per tal que la visibilitat de les persones amb diversitat funcional sigui més gran entre tota la societat perpetuenca”. Els actes festius i reivindicatius consistiran en un espectacle de dansa que han estat preparant de manera conjunta la Companyia de Dansa de l’EMA i l’associació Junts per la Diversitat i en la qual s’ha involucrat en la coreografia “no només els membres amb diversitat funcional sinó també a les seves famílies”, com ha avançat el director de l’EMA, Eliseu Ribes. Durant els assajos, s’han viscut moments emocionants, segons Ribes. L’acte inclourà també l’actuació del Combo d’Eye Harp de l’EMA.

La regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, ha subratllat que “la cultura és un espai d’inclusió que es té molt en compte al municipi” i ha lloat la sensibilitat que sempre ha tingut l’EMA amb la diversitat funcional.

Foto:Assaig de l'espectacle del Dia de la Diversitat Funcional / EMA

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Festa per commemorar l’aniversari de la República Àrab Sahrauí
23 febrer 2024 09:40 - RedaccióFesta per commemorar l’aniversari de la República Àrab Sahrauí

SPSolidària i DISACAT (Diàspora Sahrauí en Catalunya) organitzen aquest dissabte 24 de febrer a la [ ... ]

L’Ajuntament es reuneix aquest dissabte amb els hortolans de la Plana del Molí per parlar de la sequera
23 febrer 2024 09:47 - RedaccióL’Ajuntament es reuneix aquest dissabte amb els hortolans de la Plana del Molí per parlar de la sequera

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda està estudiant la interpretació jurídica de la normativa [ ... ]

El Club Edad de Oro celebra la festa de Carnaval
22 febrer 2024 13:45 - RedaccióEl Club Edad de Oro celebra la festa de Carnaval

  El Club Edad de Oro ha celebrat al Centre Cívic de La Florida la festa de Carnaval i un concurs [ ... ]