hola

Una seixantena de persones han pres part al cicle de Xerrades de Seguretat i Consum organitzades des de la Regidoria de Consum amb la col·laboració de la Policia Local de Santa Perpètua i l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra. Les diferents sessions han tingut lloc als centres cívics de Can Folguera i la Florida.

Durant les trobades es van oferir consells de seguretat, sobre situacions als domicilis i al carrer, per evitar incidents i robatoris, donant eines i informació a les persones assistents, que majoritàriament eren gent gran. La ciutadania va exposar els temes que els preocupaven i afecten en aquesta etapa vital. Les xerrades també van servir per poder compartir experiències i resoldre dubtes de com s’ha d’actuar en diverses situacions de la vida quotidiana.

La Regidoria de Consum ha valorat el cicle positivament tot destacant la seixantena de persones entre les dues sessions. Durant les setmanes de les xerrades també s’ha pogut visitar l’exposició itinerant sobre consells de seguretat a gent gran, que ha estat ubicada als dos centres cívics on han tingut lloc les xerrades.

El regidor de Consum, Marçal Solà, ha explicat que l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), va oferir consells alhora d’organitzar les compres de les dates nadalenques, tenir present el que hem de tenir en compte per poder reclamar o realitzar devolucions i canvis dels productes, així com promocionar el consum responsable, el comerç de proximitat i recordar la norma de les 3 R: reduir, reutilitzar i reciclar.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Sergi Garcia, ha apuntat que la seguretat és cosa de tothom, ciutadania, ajuntament i cossos policials i des de l'Ajuntament es continuarà treballant en aquesta línia.

Foto: Una de les xerrades del cicle / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]