hola

Uns 300 quilos d'aliments va lliurar ahir l'Escola Barcanova a l’entitat local Cabàs solidari, gestora del magatzem d’aliments de l’Ajuntament de Santa Perpètua. L’Escola Barcanova va posar en marxa una campanya de recollida d’aliments entre el professorat i l’alumnat coincidint amb el 16 d’octubre el Dia Mundial dels Aliments.

Aquesta és la segona edició que es fa. La idea va sorgir del Comitè ambiental de l’Escola Barcanova que és l’òrgan del centre encarregat de vetllar per la cura del medi ambient i també s’encarrega de proposar accions per participar en aquest objectiu.

La cap d'estudis de l'escola Barcanova, Carme Padilla, ha explicat que és la segona experiència i que ha estat molt millor que l'any passat amb la participació de professorat, alumnat, treballadors i famílies.

L'educador de Barcanova Albert Llaurens ha expressat que aquesta és una de les activitats que es fan per part del Comitè ambiental de l'escola i que a l'alumnat li agrada formar-ne part perquè els dona prestigi entre els companys i companyes.

El president del Cabàs Solidari, Miquel Àngel Rodríguez, ha agraït a Barcanova aquesta donació d'aliments i l'interès de l'alumnat per conèixer com s'organitza el Cabàs per fer els lots d'aliments que després es distribueixen entre les famílies necessitades.

La regidora de Serveis Socials i Educació, Ana Bajo, ha lloat l'educació en sensibilització cap a les persones amb menys recursos i el foment de la lluita contra el malbaratament que realitza l'Escola Barcanova en activitats com aquesta que repercuteix en la ciutadania.

Foto: Alumnat i professorat de Barcanova amb la regidora Ana Bajo i el president del Cabàs, Miquel Àngel Rodríguez / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]