hola

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, es va reunir dimecres 20 de desembre amb els alcaldes de la Llagosta, Òscar Sierra, i de Montcada, Bartolo Egea, per treballar una proposta conjunta per al desdoblament de la línia R3 al pas dels tres municipis. El Ministeri  de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana està duent a terme un estudi informatiu per determinar com s’executarà la doble via en el tram entre Montcada i Mollet, on el recorregut actual té una important complexitat per la proximitat de les vies a habitatges.

Durant la trobada, que va tenir lloc a la Llagosta, els primers edils van acordar presentar una primera proposta de traçat que salvaria el barri de la Florida i enllaçaria amb la nova estació Santa Perpètua de Mogoda-Riera de Caldes, que faria d’intercanviador amb les línies d’autobús i la mateixa R8. “Aquesta proposta garantiria en tot moment un correcte encaix territorial, milloraria les condicions ambientals i de barreres territorials i retornaria els terrenys de les traces actuals per fer vies verdes i espais ciutadans”, ha explicat l’alcaldessa, Isabel Garcia.

“Els tres municipis defensem la línia R3 com una via imprescindible per al desenvolupament sostenible i de lluita contra el canvi climàtic del territori afectat i creiem que cal desdoblar-la i ampliar freqüències eliminant les barreres arquitectòniques, territorials i social”, ha detallat Isabel Garcia.

Les alcaldies també s’han em­­plaçat a demanar un trobada amb la nova secretària d’Estat d’Infraestructures, Marta Serra­no, per tractar aquest tema i presentar-li les propostes i inquietuds dels territoris.

Foto: Reunió entre les alcaldies de la Llagosta, Montcada i Santa Perpètua / Ajt. La Llagosta

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]