hola

La campanya municipal Cap Infant Sense Joguina beneficiarà un total de 83 infants i adolescents de 42 famílies de Santa Perpètua. L’Ajuntament ha resolt favorablement les d’aquesta quarantena de famílies de totes les sol·licituds presentades.

L’objectiu de la campanya és que cap infant fins a disset anys del municipi es quedi sense regal la Nit de Reis. Les famílies rebran un joc o joguina i un llibre adequat a l’edat de cada infant. L’Ajuntament ha comptat amb l’ajuda de la Biblioteca Josep Jardí per l’elecció dels títols que transmetin valors. Les famílies seran les encarregades d’embolicar els regals i de decidir com donar-los.

Si es comparen les dades de beneficiaris amb les d’anys anteriors, aquests Reis ha augmentat el nombre de beneficiàries en onze famílies i disset infants més. Són xifres més semblants a les de l’any 2022 quan van ser 96 infants de 46 famílies.

La presidenta de l’Àrea de Drets de la Ciutadania i Serveis a les persones, Ana Bajo, ha remarcat que “per desgràcia aquesta campanya continua sent necessària perquè hi ha famílies que no poden adquirir regals en una data tan assenyalada”.

D’altra banda, la ciutadania ha donat unes 180 joguines noves a través de la campanya municipal i Els Comerciants han fet una aportació valorada en 100 euros.


Foto: Una quarantena de famílies rebran joguines / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]