hola

La Policia Local de Santa Perpètua realitza aquesta setmana una campanya de control dels vehicles de mobilitat personal (VMP). La campanya es va posar ahir en marxa i finalitzarà el diumenge 14 de gener. La Policia Local realitza periòdicament campanyes de control d'aquests vehicles davant l'augment de les infraccions, la sinistralitat i les actituds incíviques. Algunes de les infraccions més habituals són circular per la vorera, anar amb un acompanyant, portar els auriculars posats o no usar el casc. De nit s'ha de conduir amb llums o roba reflectant. En la darrera campanya de control de patinets, la Policia Local de Santa Perpètua va denunciar més d’una cinquantena d’infraccions de persones usuàries de vehicles de mobilitat personal a la via pública durant la campanya d’informació i control que el cos municipal va realitzar al mes d'octubre.

L’Ordenança municipal de Mobilitat regula la circulació dels VMP i estableix aspectes com que només pot anar una persona, no poden circular per la vorera ni per vies interurbanes, han de portar llums o reflectors de nit i indicar els canvis de trajectòria, sempre respectant la prioritat de les persones vianants, entre d’altres.

El Servei Català de Trànsit coordina amb les Policies Locals aquesta campanya de control de vehicles de mobilitat personal (VMP) en àmbit urbà.

Foto: Un dels controls realitzats per la Policia Local a La Rambla durant l'octubre passat / Policia Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]