hola

Aquest dijous s'inaugura l'exposició ReHabilitem que es va obrir al públic aquesta setmana al vestíbul de la Sala d'Exposicions de La Granja. L’acte començarà a les 18 hores i comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa, Isabel Garcia; el conseller comarcal delegat per a Transició Energètica i responsable del programa d’impuls a la presentació de sol·licituds d’ajudes als fons Next Generation, Andrés Medrano; la consellera comarcal, delegada per a temes d’Habitatge i i responsable comarcal de l’Oficina Comarcal de Rehabilitació d’Habitatges, Laura Navarro; i la diputada delegada d’Habitatge de la Diputació de Barcelona, Ana Maria Martínez. Posteriorment es farà la presentació de l’exposició ReHabilitem per part de David Mongil, Cap de l’Oficina d’Habitatge de la Diputació de Barcelona.

A les 19 hores es presentarà l’estratègia municipal en matèria de rehabilitació. El regidor d’Habitatge, Sergi Hernández, parlarà de subvencions municipals a la instal·lació d’ascensors i actuacions de millora de l’accessibilitat; la cap de la Unitat d’Habitatge, Glòria Almena, tractarà sobre l’Àrea de Conservació i Rehabilitació (ACR) al barri de Can Folguera Antic; i l’arquitecta comarcal Mireia Figueras presentarà els Programes 3 i 5 referents a les subvencions Next Generation. Per últim, a les 19.30 hores se celebrarà una taula informativa sobre els aspectes pràctics de la tramitació dels Next Generation i resolució de dubtes amb Eva Bonet, coordinadora de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació de Catalunya del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona; Víctor Forns, coordinador de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació de Catalunya del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida; i Claudia Pecharroman, arquitecta de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

L' acte es dirigeix a la ciutadania i als professionals del sector amb l’objectiu d’informar i resoldre dubtes sobre la gestió dels ajuts europeus dels Fons Next Generation.


Foto: Exposició ReHabilitem / Diputació de Barcelona

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]