hola

Les obres del vial d’accés al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) han finalitzat aquesta setmana, segons ha informat el Servei de Planificació i Programació Estratègica de l’Ajuntament de Santa Perpètua.
Els treballs han consistit en la millora del vial existent des de l’avinguda de l’Onze de Setembre a l’aparcament de vehicles del Complex Granja Soldevila per facilitar el trànsit de les ambulàncies al nou CUAP. També s’ha realitzat la xarxa de recollida d’aigües pluvials i s’ha instal·lat nou enllumenat públic per poder garantir un accés segur tant per als vehicles que utilitzin l’aparcament com el pas d’ambulàncies al CUAP. L’actuació també ha inclòs la urbanització d’una vorera per millorar la seguretat dels vianants. L’Ajuntament de Santa Perpètua va adjudicar el projecte a l’empresa Asfaltos Barcino per un import de 301.532 euros.

Aquesta intervenció ha comportat la reducció d’unes cinc places d’estacionament en l’aparcament del complex de la Granja Soldevila per permetre el trànsit de les ambulàncies tant de sortida com d’entrada al nou centre sanitari.
L’aparcament s’obrirà a la circulació a partir del dilluns 15 de gener, segons ha informat el Servei de Planificació i Programació Estratègica de l’Ajuntament de Santa Perpètua. Mentre s’han executat els treballs, que s’han desenvolupat durant dos mesos, l’aparcament del complex de la Granja Soldevila ha estat tancat.

Foto: Una part del vial és d'ús exclusiu per a ambulàncies / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]