hola

El Punt de Suport Associatiu ha decidit aglutinar la seva oferta formativa dirigida a associacions, clubs esportius i altres entitats jurídiques sense ànim de lucre sota el nom de la nova Escola d’entitats. L’Escola d’entitats oferirà formacions específiques i jornades de dinamització. La primera de les formacions serà el 30 de gener, de 19 a 21 hores al Centre Cívic de Can Folguera, i tractarà de com abordar de manera comunitària les violències masclistes en espais de lleure. Per tal de participar cal emplenar un formulari d’inscripció disponible a la web staperpetua.cat. L’Escola d’entitats vol determinar diferents accions formatives dirigides a les entitats tot dissenyades de forma col·laborativa i calendaritzar accions formatives al llarg del trimestre. A més, es vol oferir un calendari a mig i llarg termini per tal que les entitats puguin organitzar-se millor i on puguin trobar les formacions que hi ha programades al llarg del curs. Per consultar la programació de l’Escola d’Entitats, cal dirigir-se a la web sptaperpetua.cat. Allà es trobaran les diferents propostes previstes.

La segona formació prevista serà sobre les obligacions legals de les entitats i hi ha una tercera i quarta formació, encara sense data, al voltant del voluntariat i la difusió amb material audiovisual. De fet, la programació del primer semestre de l’Escola d’Entitats, és fruit del buidatge realitzat en el marc d’una consulta realitzada a les entitats que van expressar la necessitat que la formació fos sobre aquets aspectes. A més, també van proposar altres com els programes informàtics per a la gestió d’entitats, la gestió de documents o les dinàmiques per a la gestió de grups, d’altres.

Altres propostes recollides a l’enquesta eren la possibilitat de fer cursos de fotografia per a les xarxes socials, ús de la IA per a facilitar gestions de les entitats o gestió de drets d’autor, entre d’altres.

El Punt de Suport Associatiu també ofereix assessorament continu a les entitats. Aquest espai d’entitats es troba ubicat al Centre Cívic de Can Folguera.

El Punt de Suport Associatiu està ubicat al Centre Cívic Can Folguera / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]