hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert aquest 15 de gener la convocatòria anual per a la presentació de les sol·licituds de subvencions a les entitats locals. Aquelles associacions que vulguin optar a l'ajut municipal hauran de presentar els seus projectes, fins a un màxim de quatre, seguint les bases de la convocatòria que estan penjades a la seu electrònica de l'Ajuntament.

Les sol·licituds s'han de fer telemàticament i amb certificat digital d'entitat fins al 28 de gener inclòs. Les entitats poden presentar projectes dels àmbits de cultura, esports, educació, igualtat i drets civils, salut pública, serveis socials, joventut i participació ciutadana i acció veïnal. El pressupost municipal màxim serà de 166.500 euros dels quals un màxim de 75.000 euros estan destinats a l'àmbit de Cultura i 50.000 euros a l'àmbit d'Esports. Tot i això, les subvencions estan subjectes a limitació pressupostària.

Les activitats o projectes que es subvencionaran hauran de fomentar activitats d’interès general o social que tinguin per finalitat millorar la cohesió i inclusió social; promoure l’associacionisme i el voluntariat; fomentar valors socials i culturals i formes de participació noves; millorar els canals de participació ciutadana; possibilitar el creixement cultural; fomentar valors de civisme i convivència; contribuir a garantir la qualitat de la salut; promoure, defensar i garantir els drets de la ciutadania; empoderar persones i col·lectius en la superació de problemes i desigualtats mitjançant fórmules comunitàries i cooperatives; promoure l'acció comunitària; promoure, defensar i garantir la igualtat per raó de gènere, classe social, edat, origen nacional i/o ètnic, religió, diversitat funcional, orientació sexual i identitat de gènere, entre altres.

Les activitats subvencionables han d'anar dirigides a la base social de l'entitat i/o obertes a tota la població i s'han de realitzar entre el 28 d'octubre de 2023 i el 27 d'octubre de 2024. Les sol·licituds han d'utilitzar sempre llenguatge inclusiu i no sexista. Si les entitats es troben amb dificultats per presentar les sol·licituds poden demanar ajuda a la seva Regidoria de referència, al Punt de Suport Associatiu i a l'OAC 360º.


Foto: L'Ajuntament destinarà aquest any més de 160.000 euros a subvencionar activitats de les entitats locals / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]