hola

 

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha mantingut una reunió de treball amb l'Agència pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya per mirar de posar en comú aquelles necessitats formatives de les empreses de l'entorn i veure com poden anar en consonància amb la formació professional que es dona en els diferents centres educatius. A la trobada van assistir el president executiu de l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya, Fabian Mohedano, la directora de Serveis Territorials d'educació del Vallès Occidental, Maite Fons, responsables municipals de les regidories d'Educació i Desenvolupament Local i la directora de l'Institut Estela Ibèrica, Mercedes Donaire.

L'objectiu de la reunió era conèixer quines són les perspectives de futur dels estudis professionals i veure quin encaix podrien tenir i ser interessants per a Santa Perpètua, segons ha informat l'alcaldessa, Isabel Garcia.

La Generalitat està fent reunions amb les empreses per saber quines seran les demandes professionals del futur per poder anar formant ja a les persones en aquestes disciplines. Isabel Garcia ha explicat que la Generalitat està elaborant un mapa d'FP al territori per no repetir famílies professionals o tenir buits d'altres.

L'alcaldessa ha exposat als responsables de la Generalitat que s'han de dotar de personal i d'instal·lacions adequades i mantingudes els centres a més de fer una bona planificació i coordinació entre administracions i empreses.


Foto: Un moment de la reunió / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]