hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha atorgat una vintena de subvencions, disset a comunitats de veïns i tres a propietaris d’habitatges unifamiliars, per a la instal·lació d’ascensors i la millora de l’accessibilitat i la rehabilitació dels edificis. L’import dels ajuts concedits suma 100.000 euros, la totalitat de la partida destinada a la convocatòria de 2023. Per a la instal·lació d’ascensors i la millora de l’accessibilitat s’han atorgat nou ajuts i per a la rehabilitació s’han concedit onze. Una comunitat de veïns rebrà subvenció tant per a la línia 1 de foment de la millora de l’accessibilitat i la instal·lació d’ascensors com per a la línia 2, de foment a la rehabilitació. Els tres ajuts a propietaris d’habitatges unifamiliars corresponen a la instal·lació d’ascensors i millora de l’accessibilitat. A la convocatòria es van presentar 32 sol·licituds.

Aquesta ha estat la segona convocatòria d’ajuts que formen part de l’estratègia municipal d’habitatge que pretén l’impuls d’unes polítiques actives de rehabilitació i accessibilitat dels edificis per donar suport al veïnat en la conservació dels edificis A la primera convocatòria de subvencions, l’any 2022, es van atorgar ajuts a vuit comunitats de propietaris per un import de més de 52.000 euros. En aquella ocasió no es va esgotar el pressupost.

El regidor d’Habitatge, Sergi Hernández ha fet una valoració “molt positiva” de la resposta de les comunitats a aquesta segona convocatòria. L’edil ha recordat que “l’Ajuntament impulsa aquests ajuts per facilitar a les comunitats d’edificis residencials i les propietats d’habitatges unifamiliars de Santa Perpètua la primera instal·lació d’ascensors i el foment de la rehabilitació amb l’objectiu de millorar la qualificació energètica i la conservació del parc d’habitatges”.


Foto: Habitatges de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]