hola

El calendari fiscal de 2024 de l’Ajuntament de Santa Perpètua incorpora novetats com el pagament de l’Impost de Béns Immobles (IBI) urbà, de l’IBI rústic, de la taxa de residus domèstics i de la taxa de residus comercials en sis fraccionaments per a aquells rebuts que estiguin domiciliats. Fins ara el fraccionament d’aquests rebuts estava fixat en quatre terminis. Aquests impostos i taxes els gestiona l’Oficina de Recaptació i Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona. Els rebuts es giraran els dies 2 de maig, 3 de juny, 1 de juliol, 2 de setembre, 1 d’octubre i 4 de nove­mbre. Per a aquells contribuents que no tinguin domiciliat els rebuts d’aquests impostos i taxes s’ha establert el període voluntari de pagament entre el 2 de maig i el 5 de juliol. Pel que fa a l’impost de vehicles de tracció mecànica el període voluntari és de l’1 de març al 3 de maig i el pagament domiciliat serà únic, el 2 de maig. El període voluntari de l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE) serà entre el 16 de setembre i el 18 de novembre, mentre que el pagament domiciliat serà el 4 de novembre.

El tinent d’Alcaldia d’Or­ganització i Serveis Generals, Adelino Macías, ha manifestat que la situació econòmica actual fa necessària una revisió i ampliació dels terminis amb la finalitat de facilitar a la ciutadania el pagament dels tributs i recorda que “el fraccionament no comporta interessos ni té cap cost i és una facilitat més que s’ofereix  als contribuents”. Per poder acollir-se a aquesta opció, el rebut ha d’estar domiciliat.


Foto: Ajuntament de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]