hola

El Punt Jove obre aquest dilluns 19 de febrer el termini per demanar cita prèvia per les assessories personalitzades de la Mostra d’Ensenyament, que tindran lloc del 26 de febrer al 12 d'abril. Les persones interessades en rebre aquest suport han de posar-se en contacte amb el servei a través del telèfon 635 777 004 (per trucada o missatge de WhatsApp), al correu electrònic puntjove@staperpetua.cat o a través d’Instagram a @jovesSPM.

L’horari de les assessories personalitzades de la Mostra d'Ensenyament serà de dilluns a dijous de 16 a 19 hores i els dimarts de 10 a 13 hores.

La Mostra d’Ensenyament és una campanya informativa sobre els itineraris acadèmics post-obligatoris que realitza el Punt Jove just abans de les inscripcions als estudis. S’ofereix informació d’itineraris, opcions d’estudis, centres públics i concertats i beques, entre d’altres. A més de les assessories personalitzades, s’ofereixen sessions informatives als grups de tercer i quart d’ESO i primer de Batxillerat dels centres educatius de Santa Perpètua. El Punt Jove i el SOAF han informat que enguany està previst fer una xerrada adreçada a famílies i un tastet d’oficis per a l’alumnat de quart d’ESO. La xerrada per a les famílies tindrà lloc el 26 de febrer a les 18h a l'edifici del SOAF, situat al carrer de García Nieto, 1. En la xerrada s'intentaran resoldre preguntes com: Quins són els estudis que es poden fer després de l'ESO i com accedir-hi; Com acompanyar als vostres fills i filles a l'hora de decidir què volen estudiar, I Com fer la preinscripció i la matrícula als estudis postobligatoris.

L’any 2023 més de 300 joves van ser atesos en el marc de la Mostra d’Ensenyament


Foto: Una de les actiitats de la Mostra d'Ensenyament de 2023 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]