hola

 

Els centres escolars del municipi ja han donat a conèixer les dates en què celebraran la jornada de portes obertes per al segon cicle d’Infantil, Primària i Secundària obligatòria. Des del 22 de febrer i fins al 2 de març les escoles i instituts de Santa Perpètua mostraran a les famílies interessades els seus projectes educatius i les seves instal·lacions. La cita és prèvia al període de preinscripció escolar per al curs 24-25, del 6 al 20 de març per a infantil i del 8 al 20 de març per a ESO, segons la informació facilitada per la Generalitat de Catalunya.

L’IE Santiga serà el primer a celebrar jornada de portes obertes. El dia 22 per a l’ESO i el 26 per al cicle d’Infantil. Les jornades les tancaran l’Escola Tabor i els INS Estela Ibèrica i Rovira-Forns el 2 de març. La formula triada per als centres és diferent, tant en l’organització de la jornada, com en la manera d’inscriure’s a les visites. A la pàgina 29 d’aquest l’Informatiu podeu consultar el calendari de portes obertes dels diferents centres, els horaris i les maneres d’inscriure’s.

La regidora d’Educació, Ana Bajo, ha animat a totes les famílies amb infants i joves en edat d’iniciar els cicles d’Infantil i ESO, a visitar les escoles de Santa Perpètua i resoldre tots els dubtes que puguin tenir. “És un moment important per a moltes famílies i la decisió pot generar angoixa, per això és convenient visitar els centres, parlar amb els equips directius i també amb altres famílies abans de prendre una decisió”, ha manifestat. Bajo també ha animat a les famílies a que l’aposta sigui per un centre de Santa Perpètua.

La Generalitat de Catalunya recomana a les famílies que es troben en aquest procés de tria d’escola, demanar informació sobre els projectes educatius i els seus idearis, pensar en les característiques de l’infant perquè segons els seus interessos o manera de ser tindrà unes necessitats o d’altres, valorar les instal·lacions o la relació entre l’escola i les famílies.


Foto: Imatge de les portes obertes de l' Escola Santa Perpètua durant el 2023 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]