hola

El jurat de Viles Florides ha visitat Santa Perpètua per comprovar la situació de les zones verdes que des del 2017 han merescut tres Flors d'Honor d'aquest moviment.

Santa Perpètua s'ha presentat novament al moviment Viles Florides i la setmana passada el jurat va visitar la ciutat per comprovar l'estat de la transformació dels espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds. L'Ajuntament es va presentar per primera vegada el 2017 i va obtenir tres Flors d'Honor d'un màxim de quatre possibles. Al llarg d'aquests anys ha anat mantenint aquestes tres Flors d'Honor.

Viles Florides, que està promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta verda. Viles Florides vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

El jurat de Viles Florides va començar la seva visita al Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) i després va fer un recorregut per als parcs dels Plataners, d'Europa, de Catalunya i dels Ametllers i el Camí de la Granja, entre d'altres. Les primeres impressions van ser bones, segons ha informat la regidora de Medi Ambient, Jésica Jiménez, que ha explicat que "el parc dels Plataners va sorprendre al jurat" que també "va posar molt en valor el manteniment del verd que s'ha fet en emergència per sequera". Jiménez ha destacat la inventiva dels treballadors de la Brigada Municipal de Jardineria que amb els seus recursos han ajudat al manteniment dels espais verds fins i tot amb aquesta greu sequera.

El mes de juny es donarà a conèixer el veredicte i se sabrà si Santa Perpètua continua disposant del títol de Viles Florides i quantes Flors d'Honor l'avalen.


Foto: El jurat va visitar diferents espais / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé mil alumnes participen al 17è Cros Mare Isabel del Col·legi Sagrada Família
28 Maig 2024 11:23 - RedaccióGairebé mil alumnes participen al 17è Cros Mare Isabel del Col·legi Sagrada Família

El Col·legi Sagrada Família va organitzar el 17è Cross Mare Isabel a la Zona Esportiva Municipal. [ ... ]

La Policia denuncia onze motoristes en una campanya
28 Maig 2024 10:40 - RedaccióLa Policia denuncia onze motoristes en una campanya

La Policia Local de Santa Perpètua ha realitzat una campanya de control de motocicletes i ciclomotors [ ... ]

El Mes de la Salut de les Dones inclou una xerrada, exposició i passejada
28 Maig 2024 09:54 - RedaccióEl Mes de la Salut de les Dones inclou una xerrada, exposició i passejada

L’Ajuntament de Santa Perpètua organitza diverses activitats per commemorar el Dia Internacional [ ... ]