hola

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha llençat una campanya d’emergència de suport a Cuba. Aquesta illa travessa la seva crisi humanitària més greu des de la dècada dels noranta del segle passat. El país viu una crisi alimentària, agreujada per les sequeres recurrents, els fenòments meteorològics extrems i els bloquejos imposats pels Estats Units. Aquesta situació és més crítica encara des de la pandèmia de la Covid-19, segons informa el Fons Català. De fet, per primer cop el Govern de Cuba ha fet una sol·licitud al Programa Mundial d’Aliments de les Nacions Unides per demanar ajuda nutricional per a la seva població. És degut a tota aquesta situació que el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha posat en marxa una campanya que vol que arribi a totes les localitats catalanes per tal d’aconseguir sumar el màxim d’esforços i aportacions econòmiques.

Aquesta campanya compta emb el suport i el lideratge de la Coordinadora Catalana Defensem Cuba. Els fons es destinaran a la compra, la logística i el transport marítim de productes de primera necessitat sol·licitats pel Govern de Cuba i gestionats a través de MEDICUBA.

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha decidit informar d’aquesta campanya a la ciutadania en general i a totes les associacions locals per si volen fer-ho arribar entre els seus membres.

El Fons Català posa a disposició un número de compte per fer transferències bancàries i també un número de Bizum 06974 amb el concepte Emergència Cuba


Foto: Imatge d'arxiu d'una campanya d'ajut a Cuba / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La situació per sequera canvia aquesta setmana a la fase d'Alerta
25 Jun 2024 11:15 - RedaccióLa situació per sequera canvia aquesta setmana a la fase d'Alerta

Santa Perpètua i altres 200 municipis del sistema Ter-Llobregat entraran en situació d’Alerta per [ ... ]

Comença Estiu SPM amb gairebé 600 inscripcions
25 Jun 2024 10:48 - RedaccióComença Estiu SPM amb gairebé 600 inscripcions

Aquest dimarts 25 de juny comença la temporada d’Estiu SPM. El calendari escolar finalitza aquest [ ... ]

L'Aula del parc proposa fer joguines amb residus per tancar la temporada
25 Jun 2024 09:33 - RedaccióL'Aula del parc proposa fer joguines amb residus per tancar la temporada

Juguem amb els residus és el títol del taller que tanca el proper diumenge 30 de juny la temporada [ ... ]