hola

L'Escola Barcanova ofereix aquest curs 2015-2016 una nova formació en PFI de cuina específic per alumnat que té una discapacitat lleugera o una intel·ligència límit i que les seves circumstàncies no els ha permès acreditar Secundària obligatòria. Aquest PFI està estructurat en dos anys de 1.000 hores cada curs. La Generalitat ha autoritzat 14 places que ja estan ocupades i hi ha llista d'espera, segons la direcció de Barcanova.

Les classes es duen a terme al Castell de Can Taió on s'ha habilitat una cuina gràcies a una col·laboració de l'Obra Social de La Caixa. La directora de l'escola Barcanova, Roser Ferré, ha subratllat que aquesta formació de dos cursos de durada està adreçada a alumnat amb unes característiques determinades. Ferré destaca que és un curs autoritzat i concertat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Ferré també ha explicat que "com a societat hem de tenir una formació de qualitat i dins del marc normatiu d'Ensenyament que permeti que els alumnes que no acreditin la Secundària puguin aprendre un ofici i optar a treballs qualificats en empreses ordinàries".

Aquest PFI de cuina està relacionat amb la gestió del Restaurant Granja Soldevila. L'objectiu és que l'alumnat quan acabi la formació tingui un lloc de pràctiques reals abans d'arribar al món laboral. La directora de l'escola Barcanova, Roser Ferré, afegeix que "l'experiència ens diu que les pràctiques s'han de fer el segon any perquè siguin molt efectives i, si podem aguantar un curs més el restaurant, el curs vinent els alumnes faran les pràctiques".

L'Escola Barcanova compta aquest curs amb un centenar d'alumnes al Castell de Can Taió sumant l'ESO modificada, el PFI de Mosso de quadra i el de cuina. Roser Ferré apunta que és la xifra més elevada dels 23 anys de Barcanova. 


Foto: Participants del curs de PFI de cuina a Barcanova / L’Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]