hola

Les portes obertes de la Xarxa Municipal de Centres Cívics continuen fins a aquest divendres 31 de maig quan es clouran amb una festa oberta a la plaça de la Vila on a partir de les 17 hores es podrà gaudir de classes obertes, una representació teatral i exhibicions de ball.

A partir de les deu de la nit, la celebració es trasllada al parc Municipal on tindrà lloc un sopar popular amb l’actuació de Mogoda Gòspel i animació musical i ball. El sopar està organitzat per la Casa de Andalucía i consistirà en salmorejo, fideuà, gelat, pa i beguda al preu de 5,50 euros. L'organització ha confirmat que ja s'han venut tots els tiquets disponibles i que unes 400 persones gaudiran d'aquest sopar. 

La Regidoria de Relacions Ciutadanes amb la col·laboració de les entitats ha programat durant cada jornada de­senes d’activitats obertes, tallers, xerrades i exposicions per tal de mostrar a la ciutadania tot allò que es fa en els sis equipaments. Les jornades es van iniciar el 20 de maig i preveuen més de 300 activitats obertes. Les portes obertes d’enguany s’emmarquen sota el lema de la propera temporada que serà Pensa, fes i riu, la Xarxa és un món viu i és per aquest motiu que la ciutadania pot participar en una activitat comuna a tots els centres cívics, fent propostes per millorar el planeta.

Votacions de les activitats per a la propera temporada

D’altra banda, fins al 7 de juny la ciutadania pot votar a través del portal digital de participació ciutadana entre les de les més de 140 propostes realitzades per a la programació 2019-2020.


Foto: La festa de cloenda tindrà lloc a la plaça de la Vila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]