hola

3 de Novembre //

El 31 d’octubre, prop de dos centenars de persones omplien el parc Municipal. La Castanyada Popular ha estat tot un èxit per segon any. No és la primera vegada que el parc s’omple en un acte festiu, cultural o de qualsevol altre àmbit. Una festa en la qual ha participat gent de totes les edats, i com en anteriors activitats es va veure molt bon ambient.

Mai hi ha hagut cap problema en els actes organitzats al parc, però aquesta ocasió ha estat diferent. Un cop el sopar i el concert ja havien acabat, tot i que moltes famílies ja havien marxat, encara quedava gent per continuar gaudint amb la música enllaunada. Un incident provocat per una arma d’aire comprimit va ser el causant del final de la festa. Algun individu va disparar contra les persones allà presents, causant-ne ferides a tres i evidentment fent aturar l’esdeveniment per part de l’organització. Això va mobilitzar la policia, els Mossos d’Esquadra i els serveis mèdics. Un final de festa desmerescut per a un acte familiar i popular.

Amb aquest comunicat volem REBUTJAR i DENUNCIAR aquesta AGRESSIÓ. Un fet lamentable i que cal condemnar. Un atac que no ens farà retrocedir en el nostre projecte, en les nostres ganes de seguir treballant. No pensem deixar de treballar amb el teixit associatiu i amb tothom que es sumi al projecte, ni pensem deixar de recuperar i fomentar les festes populars. Aquests fets no ens faran perdre l’alegria, i seguirem esforçant-nos per tenir un Casal Popular a Santa Perpètua.

Organització de la Castanyada Popular

 

0
0
0
s2sdefault