hola

El Centro Cultural Andaluz ha viscut un cap de setmana intens amb la celebració del Festival d'Estiu i de la part lúdica de la Cruz de Mayo. Les dues activitats es van desenvolupar al Centre Cívic la Florida i respectant les mesures de prevenció de la Covid-19 vigents.

Divendres 11 de juny trenta alumnes, els més joves del Centro Cultural Andaluz, van poder fer una exhibició de balls davant d'un grup reduït de familiars. Els quadres de ball Mini flamenkitas, Caramelo, Esencia flamenkita, Hechizo Flamenco y Sueño flamenco. Alguns d'aquests van estrenar vestits que s'havien encarregat i que degut a la pandèmia encara no s'havien posat. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va ser-hi present al Festival d'Estiu.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz, Merche Expósito, ha destacat que en aquest Festival d'Estiu han actuat per primera vegada un quadre de ball format per alumnes de tres anys que fa dos mesos que han començat les classes. Expósito va dir que famílies i entitat estaven molt contentes de poder celebrar algun acte on els infants fossin els protagonistes.

Pel que fa a la Cruz de Mayo, dissabte 12 de juny es va fer l'ofrena floral al Centre Cívic La Florida, l'actuació de tres quadres de ball de l'entitat, els formats per adolescents, i l'actuació professional del cantaor Joaquín Gómez el Duende, el guitarrista Alberto Fernández i les “bailaoras” Susana Escoda, Raquel Alegría i Susana Medina.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz ha destacat que els efectes de la pandèmia s'han notat molt en la cultura i l'entitat està podent aconseguir unes espectacles de moltíssima qualitat per a Santa Perpètua.

La Cruz de Mayo es tancarà diumenge vinent 20 de juny amb una missa rociera cantada pel cor del Casal El Roure de Polinyà i oficiada pel mossèn Mario Jurado. La celebració religiosa tindrà lloc a les 11 hores a la capella del Col·legi Sagrada Família. Merche Expósito ha reconegut que ha estat una celebració estranya perquè no s'ha pogut fer la missa el mateix dia.


Foto: El Centro Cultural Andaluz ha celbrat diverses activitats aquest cap de setmana / Centro Cultural Andaluz

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]