hola

El Casal Popular Pit Roig ofereix aquesta nit una sessió de música en viu sota el títol Tales of the real book. Es tracta d'una sessió improvisada de jazz que anirà a càrrec del perpetuenc Pol Leiva, SRojo i Mesa a partir de les 21 h a la seu del casal situada al carrer d'Enric Granados, 21.

Bateria, contrabaix i saxo tenor ompliran de música el local del Casal Popular aquesta nit a través de la interpretació de temes estàndards de la música jazz. Aquest tipus de formació requereix la proximitat amb el públic i això es pot donar al Casal.

Els músics són estudiants de darrer any del Conservatori de música que s'uneixen per fer aquestes sessions sempre que tenen ocasió, segons ha explicat Pol Leiva. El perpetuenc ha puntualitzat que aquest projecte és totalment diferent al que ja té amb The Goliards Collective.

Pol Leiva ha expressat que aquesta nit faran un viatge pel llibre que estudien tots els músics de jazz i de música afroamericana.El músic perpetuenc ha explicat que aquestes actuacions li agraden molt perquè la gràcia del gènere és dominar als estàndards i poder tocar i improvisar.Pol Leiva ha agraït l'oportunitat que els ofereix el Casal Popular Pit Roig per apostar per la música en directe i ha apuntat que aquest espai és més gran que altres sales de renom pel que fa al món del jazz. El perpetuenc Pol Leiva ha fet una crida ciutadana perquè s'apropi a l'Escola Municipal de les Arts que ofereix una formació musical de qualitat pública. Leiva ha expressat que gràcies al professorat del centre perpetuenc ell és avui dia el músic que és.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els Premis Primavera 2024 guardonen 21 relats dels 2.221 participants
24 Abr 2024 14:36 - RedaccióEls Premis Primavera 2024 guardonen 21 relats dels 2.221 participants

L'Ajuntament de Santa Perpètua va lliurar els Premis Primavera el 23 d'abril en el marc de la Fira [ ... ]

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]