hola

L’Escola Municipal de les Arts de Santa Perpètua (EMA) ha rebut la visita de l’Escola Municipal de les Arts d’Errenteria i de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Donosti. Els centres de Guipúscoa visiten Catalunya per conèixer de primera mà com treballen les escoles d’art de l’EMA, l’Escola del Prat i l’Escola de Música i Centre de les Arts de l’Hospitalet.

El director de l’EMA, Eliseu Ribes, va ser l’encarregat de fer la visita que es va perllongar durant quatre hores. Els centres estaven interessats a conèixer l'organització, l'oferta de l'EMA, els projectes a les escoles de Primària, els laboratoris i el sosteniment econòmic, segons ha explicat l'EMA. Eliseu Ribes s'ha mostrat entusiasmat amb la visita que van rebre ahir per part de dos centres bascos, tot i que només estava anunciada la visita de l'Escola d'Art d'Errenteria.

Ribes ha assegurat que els visitants van "al·lucinar" amb els espais i es van sorprendre amb l'organització acadèmica de l'EMA ja que explica que el centre perpetuenc és "una rara avis" perquè l'alumnat pot escollir i no es troba amb programes obligatoris tancats segons la seva edat.

El director de l'EMA ha subratllat que van presenciar algun laboratori de petits perquè els va interessar i van voler conèixer més sobre el projecte de ComunART així com de l'estabilitat econòmica de l'EMA. Eliseu Ribes ha apuntat que amb aquestes visites s'aprèn molt perquè obliga a reflexionar sobre el projecte propi i sobre com s'ha desenvolupat i què es canviaria o es reforçaria.

La setmana vinent el centre perpetuenc rebrà una nova visita de l'Escola de Música d'Esparreguera que està interessada en els projectes de l'EMA als centres educatius de Primària.


Foto: Un moment de la trobada / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]