hola

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran durant la primera setmana del mes de maig, segons va informar el regidor de Cultura, Marçal Solà durant una visita que una delegació municipal, encapçalada per l'alcaldessa, Isabel Garcia, va realitzar aquest dilluns 15 d'abril a aquest equipament.

El projecte de reforma permetrà connectar el Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) amb l’antic centre cívic i adaptar-lo a les necessitats del MTIV. Els nous usos seran una sala d’exposicions d'uns 100 metres quadrats, una sala de treball intern i de consulta i una aula didàctica que s'ubiquen en l’antic vestíbul i vàries aules de l’antic centre cívic. L’actuació té un pressupost de 161.785,07 euros

El regidor de Cultura, Marçal Solà, va manifestar que aquesta actuació "és necessària per completar les activitats del MTIV" i "complir amb els requisits" per registrar-se com a Museu i formar part de la Xarxa de Museus de Catalunya que permet accedir a subvencions i "poder fer un seguit d'activitats". En aquest sentit va explicar que "hem iniciat converses però fins que no tinguem els espais no podrem iniciar el tràmit oficial". L'edil va recordar que un altre espai necessari ha estat el magatzem del museu que es va habilitar un petit espai de la nau municipal del carrer de la Indústria, un projecte que ja es va realitzar l'any passat.

El regidor de Cultura també va destacar que en el projecte s'ha tingut en compte diversos elements de l'antic centre cívic que s'ha reutilitzat en aquesta actuació com lluminàries o la porta d'accés que ara servirà d'entrada als jardins del Vapor. L'edil confia que ja al maig es pugui començar a utilitzar el nou espai encara que a la sala d'exposicions faltaran "petits retocs" que no afectaran el funcionament de l'espai.


Foto: La delegació municipal va visitar les obres aquest dilluns / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem obté nous premis en dos concursos de teatre
29 Abr 2024 10:11 - RedaccióTàndem obté nous premis en dos concursos de teatre

Tàndem, amb l’obra Karen, ha obtingut el premi especial del jurat del III Concurs de Teatre Arturo [ ... ]

La Cantata d'aquest dissabte es trasllada a la Porxada dels Drets Humans per la previsió de pluja
26 Abr 2024 11:36 - RedaccióLa Cantata d'aquest dissabte es trasllada a la Porxada dels Drets Humans per la previsió de pluja

L’alumnat de quart de Primària de totes les escoles de Santa Perpètua està preparat per a la celebració [ ... ]

Els Premis Primavera 2024 guardonen 21 relats dels 2.221 participants
24 Abr 2024 14:36 - RedaccióEls Premis Primavera 2024 guardonen 21 relats dels 2.221 participants

L'Ajuntament de Santa Perpètua va lliurar els Premis Primavera el 23 d'abril en el marc de la Fira [ ... ]