hola

 

Un total de 38 alumnes i tres professors de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua ha participat durant les vacances escolars de Setmana Santa en un intercanvi amb alumnat de la Musikschule Hünstetten, que comprèn diversos municipis alemanys situats a uns 30 quilòmetres de Frankfurt. Es tracta del retorn a l’intercanvi al qual van participar els músics alemanys a Santa Perpètua.

Durant el viatge, els participants, molts d’ells de la Banda-rra (Banda 2), van fet visites culturals, van assajar peces musicals i, finalment, van oferir un concert el dia 2 d’abril que "va ser tot un èxit", segons el professor de l'Escola de Música, Joan Pons. A més, segons han explicat des del centre, els perpetuencs van cuinar una paella de comiat per als amfitrions i com a mostra de gratitud.

Pons, que va viatjar amb l'alumnat ha expressat que aquests intercanvis amb centres europeus són "de gran utilitat per als participants perquè suposen una experiència de cohesió de grup i enriqueix personalment per fer de conèixer altres persones". Per a Pons el fet de tocar plegats "uneix perquè la música no té fronteres lingüístiques”. La banda de la Musikschule Hünstetten té moltes similituds amb l’EMMiD i això ha fet que els dos centres s'hagin entès molt bé durant aquestes trobades.

Per la seva part, el també professor del centre, Laureà Vicedo, ha destacat la bona acollida que els alemanys han fet al grup. "Ens hem sentit com a casa i ens han cuidat moltíssim".

Segons han avançat des de l'Escola de Música, l’intercanvi amb l'escola alemanya ha estat positiu i es vol continuar mantenir el contacte, de fet, ja hi ha una proposta de participar conjuntament al Festival de joves músics europeus que tindrà lloc el 2016 a Sant Sebastià.


Foto: imatge de l'estada dels músics perpetuencs a Alemanya / Escola de Música i Dansa

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els Premis Primavera 2024 guardonen 21 relats dels 2.221 participants
24 Abr 2024 14:36 - RedaccióEls Premis Primavera 2024 guardonen 21 relats dels 2.221 participants

L'Ajuntament de Santa Perpètua va lliurar els Premis Primavera el 23 d'abril en el marc de la Fira [ ... ]

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]