hola

El Servei de Desenvolupament Local i Comerç de l’Ajuntament de Santa Perpètua endega a partir d’aquest mes de febrer una campanya adreçada a tots els establiments comercials del municipi amb la finalitat de donar a conèixer els serveis i recursos que posa a la seva disposició. La iniciativa es durà a terme durant els propers mesos.

Una tècnica del Servei visitarà presencialment als comerços per conèixer la seva situació, en un moment especialment difícil a causa de les restriccions imposades per la pandèmia de la Covid-19, i donarà a conèixer tots els serveis i recursos que l’Ajuntament posa al seu abast. Entre els serveis que s’ofereixen Desenvolupament Local i Comerç destaca la formació per a comerciants, informació sobre línies d’ajudes i subvencions, servei de consultes sobre aspectes legals vinculats l’activitat comercial, entre altres recursos d’interès. D’altra banda, també es presentarà una nova línia que s’ha començat a treballar recentment, que consisteix en l’assessorament personalitzat en la digitalització del negoci i l’accés a la plataforma Compraprop, que elaborarà l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC).

Marketplace de l’AMERC

Més d’una cinquantena d’establiments de Santa Perpètua ja s’han interessat en aquesta plataforma web que possibilitarà que comerços de Santa Perpètua i dels altres cinc municipis que formen l’AMERC disposin d’un espai digital sense cap cost econòmic per vendre online els seus productes o serveis. Aquest marketplace possibilitarà als comerços de les sis localitats disposar de la seva pròpia botiga digital i personalitzar-la, amb les explicacions de qui són i quins són els seus trets distintius. També podran integrar-hi les seves xarxes socials i canals habituals de contacte. Les restriccions ocasionades per la pandèmia compliquen l’activitat dels comerços i serveis i per aquest motiu, l’AMERC impulsa aquesta plataforma que pugui encabir tots els petits comerços, que fomenti la compra de proximitat i dins un entorn de confiança.

 

Foto: Una tècnica municipal visitarà presencialment els comerços del municipi / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea
25 Abr 2024 12:31 - RedaccióEl Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea

El Director General de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, va visitar Santa Perpètua aquest [ ... ]

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]