hola

 

Onze equips participaran el dissabte 27 de maig en la desena edició del l’ElectroCatFP. L’Ajuntament de Santa Perpètua prepara la prova que tornarà a celebrar-se al Recinte Firal. Com a novetat, enguany pren part al certamen un equip de fora de Catalunya; es tracta del Centro Integrado FP Santander, d’aquesta ciutat càntabra. També s’estrena en aquesta edició l’Institut Salesians de Sàrria, de Barcelona. Completen la participació a l’ElectroCatFP 2023 els equips dels instituts Castellarnau, de Sabadell; Palau Ausit, de Ripollet; La Guineueta, de Barcelona; Andreu Nin, d’El Vendrell; i de l’INS Narcís Monturiol, de Figueres; del Centre d’Estudis Roca, de Barcelona; de l’Escola Tècnica de Girona; i de l’Escola Municipal de Treball, de Granollers.

L’ElectroCatFP s’adreça als centres de formació professional de grau superior d’Automoció. L’alumnat dissenya i construeix des de zero prototips de vehicles elèctrics, sobre una base motriu comuna facilitada per l’organització.
Aquesta desena edició arrencarà aquest divendres 12 de maig, quan tindran lloc els entrenaments lliures. Els equips participants es trobaran a l’aparcament del complex de la Granja Soldevila per realitzar les verificacions estàtiques i dinàmiques dels prototips que presentin.Per aquest otiu aquest divendres no es podrà aparcar al Recinte Firal ni a l'aparcament de Desenvolupament Local

El certamen s’emmarca en el programa del Vehicle Elèctric i Mobilitat Sostenible que impulsa l’Ajuntament de Santa Perpètua. A més, forma part del projecte MOBED-Rdc que desenvolupa l’Associació de Municipis de la Riera de Caldes i del programa TTT Treball, Talent i Tecnologia.


Foto: Imatge d'arxiu d'entrenaments de l'ElectroCat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gent d’arreu d’Espanya fa cua per comprar al Delikatessen
09 Maig 2024 11:55 - RedaccióGent d’arreu d’Espanya fa cua per comprar al Delikatessen

Sevilla, Guadalajara, Terol, Madrid, Màlaga, la Rioja, Mallorca o Salamanca són alguns dels punts [ ... ]

El Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea
25 Abr 2024 12:31 - RedaccióEl Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea

El Director General de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, va visitar Santa Perpètua aquest [ ... ]

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]