hola

El Club de la Feina ha atès una vuitantena de persones en l’espai de cerca activa durant el primer semestre de 2023, amb un total de 358 visites i una mitjana d’assistència de cinc visites per persona. Aquest servei municipal ha organitzat en aquest període un total de quinze sessions grupals d’acollida al Club Actiu que han possibilitat també l’accés a l’espai a noves persones usuàries, segons ha informat la Regidoria de Desenvolupament Local.
El Club és un espai de cerca activa on les persones usuàries de Desenvolupament Local poden fer servir els recursos i materials necessaris per a la cerca de feina com ordinadors amb connexió a internet, telèfon i recursos formatius i laborals, amb el suport d’una tècnica que les guia en com treure’n el millor profit. El servei està situat a la planta baixa de la Granja Soldevila i ofereix accés lliure a l’espai amb suport de dilluns a dijous, de 9 a 12 hores.

El servei realitza periòdicament sessions informatives d’acollida grupals i manté la plataforma virtual Netclub (http://netclub.cat), un espai virtual que compta amb continguts en constant renovació. “Netclub és un entorn online d’orientació professional que el Consistori posa a disposició de tota la ciutadania amb informació i recursos d’orientació, formatius i ocupacionals útils per a totes aquelles persones que volen millorar la seva ocupabilitat”, han assenyalat des del Servei.

Les persones interessades a assistir al Club de la Feina poden sol·licitar més informació a la recepció de l’edifici de Desenvolupament Local, al telèfon 93 544 61 63 i al correu electrònic orientaciolaboral@staperpetua.cat. També poden emplenar el formulari disponible a la plataforma Netclub


Foto: El Club de la Feina està ubicat a la Granja Soldevila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea
25 Abr 2024 12:31 - RedaccióEl Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea

El Director General de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, va visitar Santa Perpètua aquest [ ... ]

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]