hola

L’Associació de Comerciants de Santa Perpètua Els Comerciants organitza aquest diumenge 1 d’octubre la Fira del Comerç i la restauració del municipi, que aquest any porta per nom Komerç Fest. Els comerços del municipi que així ho han decidit sortiran al passeig de la Florida un any més per apropar els seus productes i serveis a tota la ciutadania.

Des de les 11 h i fins a les 20 h es podrà gaudir d’una nova edició que enguany vol donar protagonisme a la restauració. Per això, el visitants de la fira podran quedar-se a dinar, ja que s’habilitaran unes carpes amb taules i cadires per fer-ho que permeti gaudir de les propostes dels restauradors locals. Per aquesta nova edició de la fira, Els Comerciants han preparat diferents activitats perquè tant els infants com adults puguin gaudir de la proposta.

De les 11.30 i fins a les 12.30 h hi haurà animació infantil, a les 12 h començarà el Tastet del Vermut i l’activitat per a infants Decora el dònut. A les 13 h la Casa Andalucía actuarà i està prevista una desfilada de l'establiment comercial Alma Flamenca. A la tarda, a les 18 h començarà el Tastet de gintònics i l’activitat infantil Decora el pastís i hi haurà música en directe a càrrec de Soundcrack de 18 a 20 h. Els restauradors participants ofereixen dos menús els tiquets per als quals es podran adquirir a la carpa d'Els Comerciants.

La Fira, organitzada per Els Comerciants compta amb el suport de la Regidoria de Comerç i la col·laboració de la Casa Andalucía i La Promotora.

La portaveu de l'associació Els Comerciants, Marta Planas, anima la ciutadania a participar d'aquesta festa comercial que suma la restauració local amb l'objectiu de fer activitats familiars i gaudir del que pot oferir el comerç i la restauració locals.Planas ha explicat que com a totes les primeres edicions els participants fan una aposta per un nou model d'activitat, però està convençuda que el públic s'ho passarà molt bé amb el KomerçFest.

Al passeig de la Florida es muntarà un menjador per facilitar que el públic vulgui quedar-se a dinar un dels dos menús que s'oferiran. La portaveu d'Els Comerciants ha detallat la programació d'activitats prevista per aquest diumenge al passeig de la Florida.

Marta Planas ha expressat que Els Comerciants han intentat dissenyar una Fira de Comerç on restauració i comerç estiguin totalment lligats.

L'associació Els Comerciants ha apuntat que en propers anys es podria buscar una temàtica diferent per a la Fira de Comerç com ja era tradicional i depenent de la resposta al ComerçFest organitzar aquesta com a festa independent com és Comerç a la Fresca.


Foto: Fira de Comerç de 2022 celebrada al passeig de la Florida / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gent d’arreu d’Espanya fa cua per comprar al Delikatessen
09 Maig 2024 11:55 - RedaccióGent d’arreu d’Espanya fa cua per comprar al Delikatessen

Sevilla, Guadalajara, Terol, Madrid, Màlaga, la Rioja, Mallorca o Salamanca són alguns dels punts [ ... ]

El Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea
25 Abr 2024 12:31 - RedaccióEl Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea

El Director General de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, va visitar Santa Perpètua aquest [ ... ]

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]